Colectie de lucruri faine

Bucharest weekenders

leave a comment »

mogosoaia-520x346

Va prezint un proiect la care lucrez impreuna cu doua colege de grupa: http://bucharestweekend.wordpress.com/. Ne-am gandit noi ca in Bucuresti sunt multe locuri frumoase de vazut, ca preturile sunt cat de cat ok comparativ cu alte capitale europene, ca exista concerte, festivaluri, petreceri la care ar putea participa multa lume. In concluzie, nu prea ai cum sa te plictisesti aici.

Si daca tot avem atatea lucruri, am decis sa promovam in mediul extern Bucurestiul ca fiind o destinatie de week-end interesanta si convenabila. Am lansat un blog si o retea sociala in cadrul careia dorim sa interactionam atat cu strainii care ar veni in Bucuresti pentru un week-end (sau chiar mai multe) cat si cu cei care ar dori sa sprijine proiectul nostru.

De asemeni, ne-am gandit si la ideea de “bucharest buddies”, mai exact, cativa tineri care sa le prezinte Bucurestiul intr-o maniera sincera si friendly strainilor care vor veni aici.

Asadar, va invit sa vizitati blogul si sa dati add la reteaua sociala (poate chiar sa deveniti un bucharest buddy), iar daca aveti prieteni straini care ar dori sa viziteze Bucurestiul, le puteti recomanda si lor sa ni se alature 🙂

Advertisements

Written by Nona

May 10, 2009 at 2:36 pm

Posted in PR

Tagged with

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: