Colectie de lucruri faine

Romania la o competitie internationala de CSR

leave a comment »

SG_CAIII_tony_HD_

Sa va povestesc despre ce este vorba. Anul acesta cei de la Societe Generale (SG) organizeaza a treia editie a concursului de CSR Citizen Act. In cursa au intrat 53 de echipe din diferite universitati  (printre care se numara si Harvard University, HEC Montreal, IEP Paris, Rotterdam School of Management), echipe ce au propus cate o campanie de CSR.

Romania este reprezentata de trei universitati: SNSPA, ASE si Politehnica Bucuresti. Campania despre care va voi vorbi este cea a echipei mele, “Les clementines”, reprezentanta Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, respectiv a SNSPA-ului, la Citizen Act.
Proiectul nostru supune atentiei viatade familie si modul in care companiile isi sustin angajatii in vederea intemeiererii unei familii. Cu alte cuvinte, ceea ce ne dorim este sa analizam cum pot deveni angajatorii parteneri pentru angajatii lor in planificarea pe termen lung a vietii personale.

Pentru a ne califica mai departe, trebuie sa facem cunoscuta tema campaniei noastre si sa adunam cat mai multe vizite si comentarii pe blogul proiectului. Asadar, va invitam sa vizitati blogul nostru si sa ne spuneti cum vi se pare 🙂 .

Advertisements

Written by Nona

February 16, 2009 at 1:35 pm

Posted in PR

Tagged with , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: