Colectie de lucruri faine

Cum (pe)trecem de sesiune?

leave a comment »

Ar fi mai multe etape, intr-o ordine mai mult decat logica:

  • la inceput a fost autosugestia. Sa zicem ca am examen la “Analiza imaginii organizatiei” (AIO pt anul 3, FCRP) si nu-mi place absolut deloc. Ce fac? Ei bine, incerc sa ma gandesc cat de importanta este AIO pentru viitoarea cariera stralucita, cum voi analiza imaginea unei presonalitati, cum voi alege tot felul de indicatori si subindicatori. Iei! cat de frumos.
  • apoi iti colorezi notitele. Serios ca functioneaza si lucrul asta. AIO gri nu merge atat de bine, dar cu o nuanta frumoasa de verde si poate una mai cuminte de mov, e alta treaba.
  • te uiti la filme. La multe filme. Etapa asta cred ca va place cel mai mult. Nu stiu altii cum sunt, dar eu numai saptamana trecuta am vazut vreo 15 filme (la cinema, acasa, la tv, oriunde)
  • stai de vorba pe mess cu prietenii tai si te plangi ce viata grea ai si cum ai vrea sa iesi la o cafea. Functioneaza si asta. Ori te convinge careva ca o pauza este mai tot timpul utila, ori il convingi tu pe el ca o pauza este binevenita.

Cam asta ar fi pe scurt. Acum trebuie sa ma intorc la noua pasiune: cursul de “gestionarea crizelor de imagine”. Vai cum o sa previn crizele de imagine. Vai cat de frumos!

M-am entuziasmat.

zoom

Advertisements

Written by Nona

January 26, 2009 at 12:17 pm

Posted in Diverse, Filme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: