Colectie de lucruri faine

Vacanta

leave a comment »

777068_apple_and_cinnamon_tea_1

Acasa nu mai stii daca e marti sau vineri. Si nu numai ca nu stii, dar nici nu-ti mai pasa. Ce rost are atata timp cat toate zilele sunt asa faine? Dimineata te trezeste vocea mamei care te cheama la masa si de fiecare data ti se pare ca este muult prea devreme; te uiti la ceas si iti dai seama ca este deja ora 11:00. Nu-ti vine sa crezi, mai ales ca in mod normal te trezeai pe la ora 8:00.

Te ridici din pat si iti dai seama ca nu trebuie sa fugi la un seminar (sau sa te simti prost ca iar nu te-ai trezit de la 7:00 ca sa ajungi la seminarul de la ora 8:00) si nici nu semnalezi vreun apel pierdut de la sefa ta care iti aminteste ca ai o gramada de lucruri de facut in ziua respectiva.

Ti se pare ciudat, dar e atat de placut sa stii ca n-ai nimic in plan pentru ziua asta, incat chiar simti nevoia sa scrii toate lucrurile astea pe blog. Si stii ce mai e placut? Cand te plimbi pe strada si din senin dai peste vreun coleg pe care nu l-ai mai vazut de un car de ani, sau cand treci pe langa locurile prin care obisnuiai sa-ti pierzi vremea prin liceu si iti vin in minte vremurile alea. Sau cand pur si simplu ai timp sa citesti toate cartile superbe pe care le-ai primit de la oamenii la fel de superbi.

Advertisements

Written by Nona

December 28, 2007 at 9:26 pm

Posted in Diverse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: